Ébredés Alapítvány

Az Ébredés Alapítvány 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy a Biblia Szövetség kiadói- és terjesztői tevékenységét végezze. Kiadónk az eltelt huszonöt év alatt több mint száz kiadványt jelentetett meg mintegy százharmincezer példányban. Az Ébredés Alapítvány adja ki a Biblia Szövetség Egyesület folyóiratát, a Biblia és Gyülekezetet is évente négyszer, alkalmanként csaknem ezer példányban. Az elmúlt időszakban foglalkozott hanganyagok készítésével, sokszorosításával, valamint filmgyártással is. Munkáját többnyire önállóan, esetenként társkiadó bevonásával végzi. Megalakulása óta minden évben jelen van Budapesti Keresztyén Könyvvásáron.

Az Ébredés Alapítvány olyan népszerű igehirdetők, keresztyén tanítók könyveit jelentette meg az elmúlt évtizedekben, mint Francis A. Schaeffer, Loius Berkhof, Jerry Bridges, Bernhard Kaiser, Albert M. Wolters, a hazai szerzők közül pedig Sipos Ete Álmos, Cseri Kálmán, Pálhegyi Ferenc, Alföldy-Boruss Dezső, Erdélyi Judit. Ezek a kiadványok nem csak hazánkban, hanem a határokon túl is nagy hatással voltak a protestáns egyházakra, közösségekre. A teológiai és hitéleti könyvek mellett etikai és életvezetési kérdésekkel foglalkozó művek is fellelhetők kiadónk kínálatában.

Az Ébredés Alapítvány Pécelen a Biblia Szövetség Egyesület székházában evangéliumi iratterjesztést működtet, annak rendezvényein pedig alkalmi könyvasztalt állít fel a résztvevők számára. Webboltunk 2011 óta működik, ezzel is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az általunk képviselt értékek minél több emberhez eljussanak.

Az alapítvány köteteivel, egyéb kiadványaival rendszeresen támogat hazai és határon túli szervezeteket, gyülekezeteket, közösségeket. Emellett több civil szervezettel, közösséggel is együttműködik céljainak minél hatékonyabb megvalósulása érdekében.

Az Ébredés Alapítvány kiadványait itt tekintheti meg.

Adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheti meg.

Általános szerződési feltételeink itt olvashatók.

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, kattintson ide.