Teremtéselméleti előadás

Örömmel jelentjük be, hogy az Egyesült Államokból sok év után ismét Magyarországra érkezik Dr. Cserháti Mátyás, aki 2024. június 30-án, vasárnap előadást tart a baraminológia tudományáról. Ez a fogalom, melynek jelentése bibliai rendszertan, hazánkban kevéssé ismert, de a tudományos igényességű, mégis közérthető nyelvezetű, ismeretterjesztő előadásból a tudományban nem jártas érdeklődők is képet kaphatnak a teremtéselmélet kutatásának legújabb amerikai fejleményeiről.

Dr. Cserháti Mátyás a Concordia University Irvine oktatója, bioinformatikus, 2015 óta dolgozik a teremtéskutatásban. A Creation Research Society konferenciáinak rendszeres előadója, több mint 60 teremtéselmélettel foglalkozó tudományos cikk szerzője vagy társszerzője, a Biblia Szövetségben működő Protestáns Teremtéskutató Kör társalapítója. Emellett vallástanár, a héber és a görög nyelv kiváló ismerője.

Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várunk! Külön hívunk és várunk hitoktatókat, természettudományokat oktató tanárokat, akik hisznek a Szentírás Isten általi ihletettségében, tévedhetetlenségében, és hitüket diákjaik előtt is vállalják.

A meghívó nyomtatható plakátja innen tölthető le: teremtéselméleti előadás