Berekfürdői konferencia

…az egész úton, amelyen jártatok, úgy vitt téged Istened, az Úr,  ahogy a fiát viszi az ember” (5Móz 1,31)

 

Kedves Testvéreim!

 

Szeretettel bátorítom Testvéreimet a személyes találkozásra: az Úrral és egymással.

Ennek egyik lehetősége a hosszú évtizedekre visszanyúló lelkigondozói hét Berekfürdőn november 13-17. között, amelyet a Biblia Szövetség keretein belül szervezünk.

 

Hetünk részletes programja formálódik, de az alapgondolata az, hogy „Vándorúton” vagyunk. Nagy békességet adhat az Úr, Aki elindított, hordoz – egészen az örökkévalóságig. Ezen az úton azonban vannak kísértések és olyan „modern” útelágazások, ahol téves irányba lehet kanyarodni – de ami a legizgalmasabb, hogy vajon ki irányít minket, és kié az életünk?

Ezekre az érdekfeszítő kérdésekre is keressük a választ Isten örök Igéjéből.

 

Találkozzunk tehát Berekfürdőn a Megbékélés Házában 2023. 11. 13-án hétfőn 11.00-12.00 óra között! A hetünk ebéddel kezdődik, és 17-én ebéddel végződik.

 

Amit fizetnünk kell, az már kedvezményes ár: 61.000 Ft.

 

Tudom, hogy tavaly óta is emelkedett az ár – ahogy sajnos minden más is. Az Ige azonban tanít bennünket: “Áron is vegyétek meg az alkalmat…” Mert az Úr ügyéért való küzdelemre nekünk is fel kell készülnünk, és ez a hét lehet ennek a felkészülésnek az alkalma.  

 

Jelentkezni a Biblia Szövetség Egyesületnél kell mielőbb, de legkésőbb okt. 15-ig: 15.000 Ft befizetésével, vagy átutalásával. Számlaszám: 11742331-20002279. A közleményben kérjük feltüntetni: Berekfürdő, 11. 13-17.

 

A jelentkezést telefonon (28/452-334) vagy e-mailben (bsz@bibliaszov.hu) is jelezni kell, ahol a jelentkezőktől néhány adat megadását is kérjük (pontos név, születési hely és dátum, különleges étkezési kérés: laktózmentes, gluténmentes, diabetikus, vega. – A különleges étkezési kérés után napi 4.000 Ft kiegészítő díjat számít fel a szálláshely.)

 

A csendeshét szolgálói: Pitó Antal, Somogyi László, Szilágyi Sándor, Zila Péter.

 

Kérjük a Testvérek segítségét, hogy ennek a csodálatos lehetőségnek a hírét adják tovább másoknak (gyülekezeti tagoknak, ismerősöknek) is!

 

A konferencia részletes programját a megrendezés előtt néhány héttel elküldjük a jelentkezőknek.

 

„De akik szeretnek, legyenek olyanok, mint a felkelő nap ereje teljében!(Bírák 5, 31.)

 

 

Áldást, békességet és az Úrtól készített áldott találkozást kívánva:

 

Zila Péter lelkipásztor