ÉRTESÍTÉS KÜLDÖTTGYŰLÉSRŐL

A Biblia Szövetség Egyesület (később BSz) Elnöksége – az egyesületi Alapszabályban meghatározottak szerint –

2022. április 02. szombat 10.00 óra kezdési időpontra, péceli székházába

összehívja a BSz Küldöttgyűlését, amin tárgyalási és szavazati joggal vesznek részt a körzetek állította küldöttek, a tanácstagok és az elnökségi tagok. A Küldöttgyűlésen tanácskozási joggal vesznek részt a Tanács póttagjai, a Felügyelő és a Fegyelmi bizottság tagjai, póttagjai, valamint a szolgálati ágak elnökség által meghívott vezetői, munkatársai és a meghívott egyéb vendégek. A küldöttgyűlés egyéb tekintetben nem nyilvános.

Előzetesen meghatározott napirend, amit a küldötteknek és meghívottaknak küldendő értesítőben az elnökség a várható változások ismeretében még módosíthat:

– kezdő áhítat; – választási bizottságról határozathozatal; – elnökségi beszámoló, annak tárgyalása, arról határozathozatal; – a Felügyelő bizottság jelentése a 2021. évről; – a 2021. év gazdálkodásáról készült beszámoló tárgyalása és határozat­hozatal; – a 2022. év gazdálkodás költségvetési tervezet, arról tárgyalás és határozathozatal;
– tárgyalás és határozathozatal a tagdíjat nem fizető egyesületi tagok tagsági jogviszonyának egyesület általi felmondásáról; – a BSz tisztségviselőinek lemondása; – tisztségviselők választása: elnökség, tanács, Felügyelő és fegyelmi bizottság tajai, póttagjai; – Alapszabály módosítása; – záróáhítat és imaközösség.

Az elnökség kéri a küldöttgyűlésen részvételre jogosultak aktív jelenlétét!

Pécel, 2021. november 27.

Dr. Makrai Tibor elnök