A BIBLIA SZÖVETSÉG NŐI CSENDESNAP-SOROZATA

Az előző két évtizedhez hasonlóan 2022-ben is szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen bekapcsolódnak a nők számára meghirdetett sorozatunkba, aminek helyszíne a Budapest Nagyvárad téri református templom gyülekezeti terme.

A sorozat öt alkalomból áll, havonta egy szombati napon 10.00 és 15.00 óra közötti időtartammal.

 

A sorozat részei:

  • január 29. Örökkévaló, változhatatlan, időn kívül álló Fenség, aki mindig ugyanaz – előadó Móréh Tamásné Ágnes
  • február 26. Mindenütt jelenvaló, mindentudó Isten, a végtelen jelenlét és bölcsesség előadó Zila Péterné Marika
  • március 19. Mindenható, szuverén Úr, a véget nem érő hatalom és törvény ura – az előadó felkérése folyamatban
  • április 23. A sorozat témája kidolgozás alatt
  • május 21. A sorozat témája kidolgozás alatt

 

A csendesnap menete: áhítat, előadás, csoportos beszélgetés, éneklés, imaközösség, a szünetekben kötetlen beszélgetés, ismerkedés lehetősége az ország különböző tájairól érkezett résztvevőkkel. Előzetes bejelentkezés nem szükséges, szendvicsről mindenki maga gondoskodik.

Járványhelyzet miatti rendelkezés: A résztvevők a zárt helyen maszkot kell, hogy viseljenek, teát, kávét nem szolgálunk fel, a hozott szendvics mellé palackos ásványvizet adunk! Kérjük, hogy a hozott élelemmel, itallal másokat a résztvevők ne kínálják, használják a kézfertőtlenítőt, kerüljék a testi közelséget (ölelés, testvéri csók, kézfogás)!

Helyszín: Budapest Nagyvárad téri református templom (Üllői út 90.), ami megközelíthető a 3-as metróval, illetve M3 jelű metró-pótló autóbusszal, 24-es és 2M jelű villamossal, ezekről a Nagyvárad téri megállónál kell leszállni. Gépkocsival a környező utcák engedélyezett parkolóhelyein lehet parkolni.

Az esetleges változásról, az előadások témájáról és az előadókról megfelelő időben és módon (elsőként a www.bibliaszov.hu honlapon) adunk tájékoztatást.

 

Mindenkit szeretettel várunk!