BSZ IFJÚSÁGI SZILVESZTER 2021

Kedves Fiatalok!

 

  1. december 31-én ismét sor kerülhet a Biblia Szövetség közkedvelt ifjúsági szilveszterére.

Remek lehetőség ez arra, hogy más keresztyén fiatalokkal, vidáman, testvéri közösségben zárjuk az óévet, és kezdjük az újat. A programban lesz igemagyarázat, sok játék és közös vacsora.

 

Helyszín: a Biblia Szövetség Egyesület székháza (2119 Pécel, Kálvin tér 2/b), ami megközelíthető autóval, BKK busszal (Bp. Örs Vezér térről induló 169E járat, Pécel, Kossuth tér megállónál kell leszállni), vonattal Budapest Keleti-pu., vagy Hatvan felől Pécel állomásig utazva, majd kb. 15 perces sétával.

 

Időpont: 2021.12.31-én 18:00-tól

 

A jelenleg is fennálló járványhelyzet miatt a részvételt kénytelenek vagyunk konkrét feltételekhez kötni, amelyek meglétét érkezéskor ellenőrizni fogjuk.

 

Részvételi feltételek:

  • 16-30 életév,
  • a járványveszély miatt a 3. védőoltás igazolása, 18 év alatt nem szükséges a 3. védőoltás megléte,
  • vagy két védőoltás, ahol a második időpontja nem régebbi négy hónapnál,
  • a 18 év alattiaknál a második oltástól eltelt időszak hat hónap is lehet,
  • védőoltás hiányában, vagy kevesebb oltásszám esetén orvosi igazolás ennek indokoltságáról,
  • a Covid fertőzés tüneteitől mentes egészségi állapot szilveszter napján.

 

Egy tálca sütit / üdítőt szívesen fogadunk, egyébként a program ingyenes, de szükséges, hogy előre jelezzétek szándékotokat a facebookon, e-mailben, vagy telefonon.

Éjszakai pihenést vendégszobáinkban tudunk biztosítani, ahol szobánként egy személyt helyezünk el (kivétel vérszerinti testvérek). Ehhez párnahuzatot, hálózsákot, lepedőt hozz magaddal! A férőhelyek korlátozottak, erre vonatkozó igényeiteket a jelentkezéssel egyidőben kérjük jelezni.

 

A program lezárásaként minden résztvevőnek ajánljuk a január 1-jén, 10.00-kor kezdődő istentiszteletet a szomszédos református templomban.

 

Érdeklődés, jelentkezés: telefonon (munkaidőben): 06 28 452 334/111, e-mailben: bsz@bibliaszov.hu, vagy a Biblia Szövetség Egyesület Facebook oldalán.

Hívjátok barátaitokat is!

Szeretettel várnak a szervezők