Beszámoló a BSz 2021. évi küldöttgyűléséről

A Biblia Szövetség 2021. május 29-én szombaton 50 résztvevővel tartotta 2021. évi rendes küldöttgyűlését Pécelen, az egyesületi székházban.

A 10 óra 30 perckor kezdődött program kezdő áhítatát Péterffy György tartotta a Lukács evangéliuma 14,11-19 rész alapján, majd a beszámolókat hallgatták és vitatták meg a küldöttek:

  • az elnökségi beszámolót,
  • a 2020. év gazdálkodásának beszámolóját,
  • a 2021. év költségvetésének tervezetét.

A küldöttgyűlés elfogadta ezeket, és a költségvetést hatályba léptette.

Délután Alföldy-Boruss Dezső tartott érdekes előadást „Nem a félelem lelkét adta nekünk Isten” címmel, amit élénk beszélgetés követett.

A záróáhítaton Földvári Tibor az ApCsel 16 első versei szerint szolgált, amit imaközösség, majd áldás és a küldöttgyűlés bezárása követett 16 óra 45 perckor.

A járvány miatti rendelkezéseket figyelembe véve zárt térben maszkot kellett viselnie a résztvevőknek, s a hideg ebédet és italokat is maszkot és cérnakesztyűt viselő résztvevők osztották ki.

Hálásan emlékezünk mind arra az áldásra, amivel Isten a Biblia Szövetségben az eltelt időszakban is megismertetett bennünket.

Köszönjük az Úrnak a lehetőséget a szombati személyes találkozásra, az elhangzott bizonyságtételeket, és az előttünk levő szolgálati lehetőségeket.

 

A Biblia Szövetség tagjai és olvasóink jelen beszámoló mellékleteként is megismerhetik az elnökségi jelentést, valamint a 2020. év gazdálkodásának részleteit.