COVIDKEZELÉS KÖZÉRTHETŐEN

Látva és tapasztalva az emberek zavarodottságát az információáradatban, az egyik volt bibliaiskolai hallgatónk, dr. Juhász Anna közreműködésével készült egy honlap a COVID otthoni kezeléséről, kifejezetten a betegek és hozzátartozóik számára. A tanácsokat eddig facebookon tették közzé, mi (BSz) most megjelentethetjük honlapunkon és facebook oldalunkon is.

A www.covidkezeles.hu honlap a betegeknek és a hozzátartozóiknak készült, a lehető legegyszerűbben és röviden fogalmazva, mindenképpen a szükségletekhez alkalmazkodva, nyomtatható, kézbe vehető útmutatóval.

A hivatalos irányelveken alapul, semmilyen csodagyógymódot és “új felfedezést” nem tartalmaz, alapja az EMMI protokoll és az orvostudományi egyetemek protokolljai.

Nincs olyan dokumentum, amivel mindenki teljesen egyetértene, de ez nem akadálya a terjesztésnek, hiszen a lényegük megegyezik.

Az ismertetés mentes bármilyen politikai elköteleződéstől, hiszen a vírus sem válogat.

Kérjük, hogy tekintsék meg a weblapot, ami olyan elemeket is tartalmaz, amiket a betegek későbbi betegségeik során is vezérfonalként használhatnak majd!

Webhely: www.covidkezeles.hu