Tájékoztató a Biblia Szövetség novemberi programjairól

Terveink szerint szeretnénk megtartani a november havi rendezvényeket: 

 • November 7-én 10 órától Miskolcon, a Református Egyházkerület székházában (Kossuth u. 17.) tartjuk őszi körzeti csendesnapunkat, ahova előzetes jelentkezés nélkül várjuk az érdeklődőket. A programról részletes tájékoztatást a honlapon találnak. A résztvevőktől kérjük a biztonsági szabályok betartását!
 • November 8-án 17.00-kor kezdődik a BSz Fontos kérdések sorozatának következő előadása MEDITÁCIÓ vagy IMÁDSÁG? címmel. Előadó Sipos Ajtony Levente református lelkipásztor, helyszíne a Budapest Nagyvárad téri Református Gyülekezet temploma (Üllői út 90.). A rendezvény nyitott minden érdeklődő hallgató számára.
 • November 14-én 10 órától Budapesten, a Pasaréti Református Gyülekezet templomában (Torockó tér 1.) tartjuk őszi körzeti csendesnapunkat, ahova előzetes jelentkezés nélkül várjuk az érdeklődőket. A programról részletes tájékoztatást a honlapon találnak. A résztvevőktől kérjük a biztonsági szabályok betartását!
 • November 14-én 12.30 órakor rendkívüli küldöttgyűlést tart a Biblia Szövetség a Pasaréti Református Gyülekezet gyülekezeti termében (Torockó tér 1.). A küldöttgyűlés zártkörű, azon a meghívottak vesznek részt.
 • November 21-én 9.15-kor kezdődik a BSz bibliaiskola 2020-21. tanévének harmadik előadási napja. A programon a felvételt nyert és beiratkozott, valamint tantárgyat pótló hallgatók vehetnek részt.
 • November 28-án az egyesületi székházban ülésezik az egyesület Tanácsa és Elnöksége. A rendezvény zártkörű.

Az éves programtervet itt ismerhetik meg: (http://bibliaszovwp.dev.gedeon.hu/wp-content/uploads/2020/01/2020_BSZprog_leporello2.pdf)

A programokon résztvevőktől kérjük a szükséges védőintézkedések betartását:

 • aki lázas, hőemelkedése, hasmenése, gyomorpanasza, torokfájása van, vagy környezetében koronavírusos beteg él, vagy ezen okból karanténban van, kérjük, az ne vegyen részt a csendesnapon,
 • bizonyos programokon az érkezőknél homlokhőmérővel testhőmérsékletet mérünk, hőemelkedéssel, lázzal nem szabad részt vennie a csendesnapon,
 • zárt térben fontos a védőmaszkok szabályos viselése és a biztonsági távolság megtartása,
 • kerülni kell a szoros test-kontaktust: kézfogást, ölelést, testvéri csókot stb.,
 • szeretetvendégséget a csendesnapokon nem tartunk, kérjük, mindenki hozzon megfelelő mennyiségű élelmet és italt!

A tervezett programokról folyamatosan adunk részletes tájékoztatást honlapunkon, illetve válaszolunk a postai (Biblia Szövetség Egyesület, 2119 Pécel, Kálvin tér 2/b) vagy elektronikus (bsz@bibliaszov.hu) levélben feltett érdeklődő kérdésekre, illetve hivatali időben fogadjuk a telefoni (06-28/452334) megkereséseket.

A rendezvényeken a Biblia Szövetség Egyesület hang- és képfelvételt is készíthet,
amit saját célja megvalósításához felhasználhat. Ön a részvétellel ezt elfogadja, és ehhez beleegyezését adja.
Az adatkezelési szabályzat a honlapon megismerhető.