Tájékoztató a Biblia Szövetség augusztusi-szeptemberi tervezett programjairól

(frissítve 2020. július 27-én)

Terveink szerint szeretnénk megtartani a következő rendezvényeket: 

  • Augusztus 2-án kezdődik a lányok kerékpáros tábora, ahova 16-30 év közötti lányok még jelentkezhetnek. A beregi tájat (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tisza és az Ukrán határ közötti terület) kerekezik be a lányok csillag-túra jelleggel. Táborhely egy zárt területű, komfortos szálláshelyen, Tarpa és Beregsurány között. Várjuk az érdeklődő lányok jelentkezését!
  • Augusztus 9-én a Nyíregyházai Városi református templomban tartjuk a nyári csendesnapot, ahova előzetes jelentkezés nélkül várjuk az érdeklődőket. A programról részletes tájékoztatást a honlapon találnak.
  • Augusztus 18-23. a fiatalok között is szolgálók és hitben járó fiatalok táborának, csendeshetének időszaka, amit ebben az esztendőben Miskolcra szerveztünk. A létszámkeret betelt.
  • Augusztus 1-ig várjuk az érdeklődők jelentkezését (a honlapon található tájékoztatás szerint) a szeptemberben induló új bibliaiskolai tanév első és második tanévére is! Évnyitó és első tanítási nap: szeptember 19.
  • Készülünk az őszi családi napra, az éves programterv szerint szeptember 5-ére, szombati napra várjuk a kicsiket és nagyokat péceli székházunkba. Részletes ismertetést augusztus közepétől a honlapon találnak majd. A PROGRAM ELMARAD!
  • Szeptember 12-én rendkívüli küldöttgyűlést tartunk péceli szákházunkban, a részvétel meghíváshoz kötött.
  • Szeptember 26-án a 30+ korosztály számára tartjuk péceli székházunkban a lelki programot. Részletes információval majd a honlapon találkozhatnak, illetve személyes értesítést is küldünk az érdeklődőknek.
  • Szeptember 26-án tervezzük következő tanács és elnökségi ülésünket is, a részvétel meghíváshoz kötött.

Az éves programtervet itt ismerhetik meg: (http://bibliaszovwp.dev.gedeon.hu/wp-content/uploads/2020/01/2020_BSZprog_leporello2.pdf) szerint szeretnénk megszervezni rendezvényeinket, amire szeretettel várjuk a résztvevőket.

Mindezekről folyamatosan adunk majd részletes tájékoztatást honlapunkon, illetve válaszolunk a postai (Biblia Szövetség Egyesület, 2119 Pécel, Kálvin tér 2/b) vagy elektronikus (bsz@bibliaszov.hu) levélben feltett érdeklődő kérdésekre, illetve fogadjuk a telefoni (06-28/452334) megkereséseket.

 

A rendezvényeken a Biblia Szövetség Egyesület hang- és képfelvételt is készíthet,
amit saját célja megvalósításához felhasználhat. Ön a részvétellel ezt elfogadja, és ehhez beleegyezését adja.
Az adatkezelési szabályzat a honlapon megismerhető.