Tájékoztató a Biblia Szövetség nyári programjairól

(frissítve 2020. június 22-én)

 

Sajnos nem tarthatjuk meg az:

  • állami otthonos lányok táborozását – Pécel (június 29-július 4.) 

 

Terveink szerint szeretnénk megtartani a következő rendezvényeket:

 

  • A június 27-i nyékládházai csendesnap szervezése folyamatban van, a honlapon megtalálható a részletes programterv.

 

  • A július 6-10. közötti pedagóguskonferenciára történő jelentkezést – tekintettel, hogy minden szabad helyet a résztvevők elfoglalnak – lezártuk.

 

  • A kenus tábort folyamatosan szervezzük, a létszám már betelt, a Túr, és várhatóan a Tisza folyón eveznek majd fiataljaink. A résztvevők folyamatos tájékoztatást kapnak.

 

  • Július 20 – 24. között péceli székházunkba szervezett lelki konferencia teljes ellátást (hálószobai elhelyezést, étkezést) igénylő résztvevőket már nem tudunk fogadni, minden szabad hely betelt. Bejárós résztvevőket még fogadunk, számukra ebédet is tudunk rendelni.

 

  • Augusztus 2-án kezdődik a lányok kerékpáros tábora, ahova 16-30 év közötti lányok még jelentkezhetnek. A beregi tájat (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tisza és az Ukrán határ közötti terület) kerekezik be a lányok csillag-túra jelleggel. Táborhely egy zárt területű, komfortos szálláshelyen, Tarpa és Beregsurány között. Várjuk az érdeklődő lányok jelentkezését!

 

  • Augusztus 9-én a Nyíregyházai református templomban tartjuk a nyári csendesnapot, ahova előzetes jelentkezés nélkül várjuk az érdeklődőket. A programról részletes tájékoztatást a honlapon találnak majd.

 

  • Augusztus 18-23. között a fiatalok között is szolgálók és hitben járó fiatalok táborát, csendeshetét ebben az esztendőben Miskolcon tartjuk, a részvételi szándékkal a 18-30 év közötti fiatalok érdeklődését az alábbi elérhetőségek valamelyikén várjuk.

 

  • Várjuk az érdeklődők jelentkezését (a honlapon található tájékoztatás szerint) a szeptemberben induló új bibliaiskolai tanév első és második tanévére is!

 

Az éves programtervet itt ismerhetik meg: (http://bibliaszovwp.dev.gedeon.hu/wp-content/uploads/2020/01/2020_BSZprog_leporello2.pdf) szerint szeretnénk megszervezni rendezvényeinket, amire szeretettel várjuk a résztvevőket.

Mindezekről folyamatosan adunk majd részletes tájékoztatást honlapunkon, illetve válaszolunk a postai (Biblia Szövetség Egyesület, 2119 Pécel, Kálvin tér 2/b) vagy elektronikus (bsz@bibliaszov.hu) levélben feltett érdeklődő kérdésekre, illetve fogadjuk a telefoni (06-28/452334) megkereséseket.

 

A rendezvényeken a Biblia Szövetség Egyesület hang- és képfelvételt is készíthet,
amit saját célja megvalósításához felhasználhat. Ön a részvétellel ezt elfogadja, és ehhez beleegyezését adja.
Az adatkezelési szabályzat a honlapon megismerhető.