Az Ébredés Alapítvány új kiadványai

Ajánljuk az Ébredés Alapítvány új kiadványait!

Dr. Erdélyi Judit: A relaxációról másként

A relaxaciorol maskentA különféle relaxációs technikákat kínáló cikkek, tanfolyamok, gyakorlatok át, meg átszövik az egész társadalmunkat. A kiadványnak külön aktualitást ad az a felröppent hír, hogy a relaxációt az iskolai alaptanterv részévé kívánják tenni. A kötet a relaxációs módszerek közös hátterét és a keresztyén kritikáját dolgozza fel – szakmailag alátámasztott, ugyanakkor olvasmányos formában.

 Ár: 350 Ft

 

Dr. Erdélyi Judit: Lehet-e szabadulni a stressztől?

Lehet-e szabadulni a stressztol„A stressz az élet sava-borsa” – mondta Selye János, a neves kutatóprofesszor. Enélkül nem élnénk, csak vegetálnánk. Akkor hát miért káros a stressz? Miért vált szinte szitokszóvá? Miért okoz gyomorfekélyt, szívinfarktust, vagy korunk annyi más betegségét? Miért nevezik modern korunk gyilkosának?” Ezekre a kérdésekre igyekszik válaszolni szerzőnk, aki a téma szakavatott ismerője.

 Ár: 320 Ft

 

Asztalos Zoltán: Kipótolt esztendők

Kipotolt esztendok„Amikor visszagondolok hosszú életem eseményeire, mindig a hálaadás ébred fel a szívemben, hiszen Isten mindig mérhetetlen szeretettel és gyöngédséggel segített, oltalmazott, és vezetett életutamon. Amikor hadifogság alatt és után úgy éreztem, hogy nincs értelme az életemnek, kilátástalan a jövendőm, akkor az igével jött segítségemre. Így született meg az élettörténet címe: Kipótolt esztendők (a Jóel próféta könyve 2,25/a alapján). S valóban Urunk bőségesen kipótolta az elveszettnek látszó esztendőket, sőt visszatekintve a küzdelmes évekre, csak hálaadással gondolhattam azokra, hiszen sok mindenre tanítottak meg!” (Részlet a szerző előszavából)

Ár: 1.200 Ft

 

ÚJRA MEGJELENT!

Dr. Chapell, Bryan: Krisztus-központú igemagyarázat

Krisztus-kozpontu igemagyarazatA kegyelem-központú igehirdetésről szóló előadásaiban dr. Chapell a legalapvetőbb bibliai elvek ismertetésével nyújt segítséget a lelkipásztoroknak ahhoz, hogy igehirdetésük valóban Istent dicsőítse, és hogy a hallgatók Krisztusban találjanak igazi, gyógyulást hozó segítséget életükhöz és kapcsolataikhoz.

 Ár: 390 Ft

 

Kiadványaink megrendelhetők telefonon, faxon, e-mailben, de internetes boltunkon keresztül is.

Elérhetőségünk:

ÉBREDÉS ALAPÍTVÁNY, 2119 Pécel, Kálvin tér 2/b

Tel./Fax: (28) 452-334

E-mail: bsz@bibliaszov.hu; imargit@bibliaszov.hu